"Najzgodniji par"
91

Sofia Vergara i njezin suprug hrvatskih korijena proslavili sedmu godišnjicu braka

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Najplaćenija i jedna od najljepših glumica na svijetu Sofia Vergara i njezin suprug Joe Manganiello proslavili su sedmu godišnjicu braka.

Zgodna Kolumbijka tim povodom prisjetila se njihovog bajkovitog vjenčanja i podijelila nekoliko fotografija i snimaka na svom Instagram profilu.

"Volim te", poručila je svom suprugu uz objavu koja je pokupila preko 850 hiljada lajkova.

Iako ih danas nazivaju najzgodnijim parom u Hollywoodu, kada su prohodali krajem 2014. godine, nitko im nije davao velike šanse za uspjeh.

Tome je išla u prilog i činjenica da je Sofia 5 godina starija od Joeja, a i sama je glumica upravo zbog toga dugo vremena odbijala izići na spoj s njim. No par je iznenadio sve i već se nakon 6 mjeseci veze zaručio, a Joe je Sofiju zaprosio na španjolskom.

Vjenčanje je održano na Floridi, a Sofia je zablisatala u Zuhair Murad vjenčanici. Par fotografije s vjenčanja nije prodao niti jednom časopisu, već ih povremeno objavljuju na Instagramu.

Zanimljivo je i to da je Joeov djed s majčine strane Nicholas Brachanow podrijetlom iz Hrvatske, odnosno iz Šibenika.

Njegovi roditelji bili su Michael Brachanow i Catherine Jelowcic, a upravo su prezimena Bračanov i Jelovčić dva prezimena karakteristična za otoke Murter i Kaprije.

Glumac, koji je stekao slavu ulogama u Spidermanu i seriji "True Blod" , u mnogim anketama, biran je i za najzgodnijeg muškarca na svijetu ili muškarca s najboljim tijelom.