Dala iskaz
2

Srbijanski mediji objavili šta je Trifunovićeva supruga rekla policiji: Tvrdi da je zbog njega dobila otkaz

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Isidora Mijanović, supruga Sergeja Trifunovića, ilegalno boravi u Srbiji kao državljanka Hrvatske, a srbijanski mediji su objavili šta je ispričala policiji.
Naime, ona je navodno više puta rekla kako se planira vratiti u Hrvatsku, da u Srbiji više nema šta raditi i da će se razvesti od Sergeja. Također tvrdi kako među njima već neko vrijeme vladaju problemi i da je zaboravila provjeriti kada joj ističe dozvola boravka u Srbiji.

Radila je kao voditeljica na jednoj srbijanskoj televiziji, ali kako navode izvori, nedavno je dobila otkaz. Sergej joj je u posljednjih nekoliko dana stalno govorio da mora početi raditi i da "ne želi biti u braku s ljenčugom".

Tvrdi kako joj je sve krenulo nizbrdo otkako je s njim i da je on glavni krivac što nije na vrijeme dolazila na posao, što je na kraju dovelo do otkaza.

Situacija je kulminirala nakon što je on otišao na promociju albuma Sajsi MC i nije se javio Isidori. Kada je došao kući, posvađali su se, a on ju je prijavio za nasilje.

Utvrđeno je da nema elemenata krivičnog djela. Isidora se našla u problemu nakon što je otkriveno da ilegalno boravi u Srbiji te se očekuje da će uskoro biti deportovana. Njih dvoje su večeras zajedno viđeni u stanu u Beogradu pa se mnogi pitaju je li se par ipak uspio pomiriti.