Bizarna nesreća
66

Srbijansku voditeljicu muškarac pogodio kamenom u glavu: Iznervirao ga je miris mog parfema

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Poznata srbijanska TV voditeljica Snežana Dakić doživjela je bizaran napad u Beogradu u kojem je zadobila lakše povrede glave.

Nakon što ju je nepoznat muškarac pogodio kamenom u glavu, voditeljica je završila u Urgentnom centru gdje je povreda sanirana, a potom se oglasila na svom Instagramu.

"Dragi svi, htjela bih da vam kažem da sam dobro, hvala Bogu. Zadobila sam lakšu povredu glave, sve je u redu sa kostima i krvnim sudovima. Hvala što ste brinuli i što ste se javljali. Hvala što se nudili pomoć. Hoću samo da kažem da sam dobro i da je sve u redu", rekla je voditeljica u videu.

"U pitanju je nepoznati napadač koji čak mislim i da ne zna ko sam ja, iznervirao ga je miris mog parfema", rekla je Snežana.

Brojni pratitelji uputili su joj poruke podrške i želje za brzim oporavkom.

"Stiglo mi je puno poruka podrške. Sada sam dobro. Ništa me ne boli. Rana je ušivena sinoć na Urgentnom centru. Izgledalo je dramatično jer je šikljala krv iz glave dok nismo stigli. Zahvalna sam što sam imala sreće, što mi nije što me nije udarilo u oko, čelo, da mi zaista ugrozi život", obavijestila je voditeljica svoje pratitelje dan nakon napada.