Uspješno se oporavlja
92

Srđan Jevđević Gino objavio fotografije iz bolnice pa otkrio: Ljudi, vidio sam raj

L. R.
Srđan Jevđević Gino (Foto: I. Š./Klix.ba)
Srđan Jevđević Gino (Foto: I. Š./Klix.ba)
Muzičar i frontmen benda Kultur Shock Srđan Jevđević Gino danas je putem Instagram profila objavio da je nedavno imao operaciju.

Poznati muzičar podijelio je nekoliko fotografija na kojima leži u bolničkom krevetu, ali nije otkrio detalje operacije.

"Ljudi, vidio sam raj. Zapravo, to je fotografija neba, koju vidim na prozoru u prostoriji prije zahvata, posljednje što vidite prije nego što vas stave pod anesteziju. Smiješno", našalio se Gino na početku objave.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ovim putem zahvalio se ljekarima i medicinskom osoblju te izjavio da je bilo ugodnije nego što je očekivao.

"Ozbiljno, hvala vam, dragi doktore. Hvala medicinskim sestrama, bilo je to stvarno ugodnije iskustvo nego što sam ikada očekivao. Budući da su me sestre i braća iz Kultur Shocka izbacili, moram biti čist. Osjećam se sjajno i jedva se čekam vratiti na put nakon oporavka, promovišući novi album. Također, ovo je super za moje pisanje. Napokon imam malo vremena za pisanje bez trčanja s jednog dijela svijeta na drugi", napisao je.

On se potom zahvalio i svojoj supruzi Kim, koja će se brinuti o njemu tokom oporavka i tom prilikom se ponovo našalio kako je on dosadan te da će im oboma biti potrebna pomoć. Također, našalio se i da će neki od njegovih prijatelja biti jako sretni zbog toga jer će se potruditi da što više piše dok se oporavlja u Seattleu.

Podsjećamo, Srđan Jevđević Gino nedavno je gostovao u specijalnom izdanju Klix Studija, gdje je govorio o dokumentarnom filmu "Grandpa Guru" Silvija Mirošničenka, koji je prikazan u sklopu programa Open Air na 30. SFF-u. Tom prilikom, govorio je i o privatnom životu, gdje je otkrio da je prošao jedan težak period kada su mu majka i prijateljica preminule u samo nekoliko dana.