Snimak ponovo u fokusu
27

Šta je Bono znao? Izbjegao Diddyjev poljubac na dodjeli Zlatnih globusa 2014. godine

D. V.
Screenshot
Screenshot
Nakon hapšenja repera P Diddya koji se trenutno suočava sa više od 120 tužbi protiv iskorištavanja i seksualnog zlostavljanja, svakodnevno se pojavljuju novi snimci i informacije koje sada poprimaju drugačije značenje.
Na Twitteru se pojavio snimak sa dodjele Zlatnog globusa iz 2014. godine u kojem Bono jasno odbija poljubac i čestitanje P Diddya.

Prilikom dodjele nagrade bendu U2 za najbolju originalnu pjesmu, "Ordinary Love" iz filma "Mandela: Long Walk to Freedom", Diddy, Usher i Kate Beckinsale željeli su čestitati ekipi ovog benda.

Prilikom uručivanja nagrade, Usher je čestitao Boni, gdje je se ubacio i reper P Diddy pokušavajući zagrliti Bonu i čestitati mu. Bono je okrenuo glavu prema publici dok ga je Diddy pokušavao poljubiti u obraz. Diddyev osmijeh je nestao s lica, nakon čega se i maknuo sa bine skupa sa Kate Beckinsale.

Iako je situacija sudeći prema videu bila neugodna, Diddy i Bono iste večeri su viđeni skupa u istom društvu na after partyju.

Podsjećamo, P Diddy se trenutno suočava s optužbama za seksualno krijumčarenje i reketiranje koje su uključene u saveznu optužnicu u kojoj se navodi da je također sudjelovao u otmici, prisilnom radu, podmićivanju i drugim zločinima. Međutim, on negira sve optužbe za ova kaznena djela. Uhapšen je i trenutno se nalazi u pritvoru, gdje čeka suđenje.