Mnogi su ga kritikovali
205

Suprug Aleksandre Prijović privukao pažnju javnosti: Grlio i ljubio njenu kolegicu na privatnoj zabavi

I. S.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Filip Živojinović, suprug Aleksandre Prijović, privukao je pažnju svojim ponašanjem na jednoj privatnoj zabavi u beogradskom restoranu. Naime, bio je prisan s njenom kolegicom, folk pjevačicom Sandrom Afrikom.

Dok je ona pjevala, zagrlio ju je i poljubio. Iako je ona dugogodišnja prijateljica ovog bračnog para, mnogi smatraju da je ovo Filipovo ponašanje potpuno neprihvatljivo. Aleksandra je također bila prisutna na toj zabavi.

Sandra je podijelila snimak na TikToku, a dosad je prikupio više od milion pregleda. Nižu se brojni komentari na Filipov račun.

"Užas", "Pa je li ovo vidjela Aleksandra?", "Jadna Aleksandra", "Ja ovo ne bih trpjela", "Sramota je!", "Glupavi muškarci. Šta više reći?", neki su od komentara.

Niko od njih se nije oglasio povodom ovih kritika. Sandra je u aprilu ove godine gostovala na Aleksandrinom koncertu u Rijeci, što je izazvalo oduševljenje publike.

Filip i Aleksandra vjenčali su se 2018. godine, a 2019. su dobili sina Aleksandra. Ona nikada nije krila kako joj suprug mnogo pomaže na poslovnom planu.