Šta je istina
118

Suprug Blanke Vlašić otkrio čije su noge bile na krevetu: Čujemo se svakog dana, stalno

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ruben Van Gucht, suprug Blanke Vlašić, napokon je otkrio čije noge su bile na krevetu dok je on putem videopoziva gostovao u emisiji "Radio 2 Weekwatchers".

On je u jednom trenutku pokušao prekriti noge šoljom za kafu. Mnogi su nakon ovog snimka naveli da on sigurno vara Blanku. On je sada naveo da su Blankine noge bile u kadru.

"To je zapravo naša snaga. Navikao sam na pritisak medija u Belgiji. U ovom sam poslu već 15 godina, a Blanka je svjetski poznata sportašica. Takve stvari ne utječu na nas. Čujemo se svakog dana, stalno. Štagod ljudi pričali, to nama nije važno", rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

Blanka je trebala ići u Pariz s njim, ali je ipak ostala kući zbog sina Monda.

"Zvali su je da dođe, ali ipak neće. Nije baš zgodno zbog Monda. Tek mu je godina i osam mjeseci. Htjela bi gledati atletiku, a tu su sva finala navečer kada Mondo već mora na spavanje", kazao je.

Dodao je kako je dobra stvar to što su ranije navikli na to da budu razdvojeni zbog posla.

"Za druge ljude je to drugačije. I meni bi bilo da smo imali vezu u kojoj smo stalno bili zajedno pa se onda odjednom sve mijenja. Za nas je to normalno, ali nastojimo biti zajedno kadgod je moguće, posebno s Mondom", naveo je Ruben.