Nije baš sretan
91

Suprug Britney Spears o njenim golišavim izdanjima: Ja nisam neko ko će da je kontroliše

I. B.
Asghari je po prvi put izrazio nezadovoljstvo zbog golišavih izdanja svoje supruge (Foto: Instagram)
Asghari je po prvi put izrazio nezadovoljstvo zbog golišavih izdanja svoje supruge (Foto: Instagram)
Sam Asghari, suprug pjevačice Britney Spears, po prvi je put prokomentarisao njene golišave objave na društvenim mrežama, koje su postale svakodnevne te izazvale zabrinutost njenih obožavatelja koji preispituju pjevačicino zdravstveno stanje.

Otkako se završilo dugogodišnje starateljstvo koje je nad njom i njenom imovinom imao njen otac, Britney uživa u svakom trenutku slobode koju, po mišljenju mnogih, čak i previše iskorištava.

Jedan od najvećih podsjetnika na novu eru u pjevačicinom životu su njene golišave fotografije, koje svakodnevno dijeli s pratiteljima na Instagramu.

Sada, i Britneyin suprug Sam Asghari otkrio je šta misli o svemu, podijelivši kratki osvrt na svom profilu.

"To je jedina osoba na svijetu koju maltretiraju zbog objavljivanja ovakvih stvari", komentirao je 28-godišnji glumac, a zatim nastavio:

Glumac je u kratkom komentaru sve rekao
Glumac je u kratkom komentaru sve rekao

"Lično bi mi bilo draže da ona to nikada nije objavila, ali ko sam ja da kontrolišem nekoga ko je većinu svog života proveo kontrolisan i pod mikroskopom", bio je kratak Sam.

Inače, njegov iskreni komentar je prvi koji je nagovijestio bilo kakvo nezadovoljstvo zbog ovakvih fotografija Spears, a uslijedio je nakon pjevačicine posljednje objave, još jedne na kojoj pozira potpuno gola, dok je na grudi stavila naljepnice u obliku cvijeta.

Na ovakvim objavama se nižu brojni negativni komentari.

Inače, zbog ovakvog ponašanja pjevačice, njeni sinovi Sean Preston (17) i Jayden James (16) odlučili da ne viđaju majku, a nisu se pojavili ni na njenom vjenčanju.

"Čak i da ima istine u tome da se srame svoje majke, oni ne bi bili prvi tinejdžeri kojima je neugodno zbog svojih roditelja. Ponekad, samo prisustvo roditelja može poniziti tinejdžera. No, na kraju, ako se to već nije desilo, shvatit će da je ponašanje njihove majke bezopasno i odraz novostečene slobode", rekao je otac njene djece Kevin Federline, davši do znanja da želi da odnos majke i sinova bude dobar.

Spears i Asghari, podsjetimo, vjenčali su u junu u njenom domu u Kaliforniji, a prethodno su se zabavljali pet godina.