Doživjela ga 2019.
51

Supruga Tonyja Cetinskog prvi put govorila o moždanom udaru: Utjehu sam pronašla u vjeri

I. S.
Foto: Pixsell/Davor Puklavec
Foto: Pixsell/Davor Puklavec
Dubravka Cetinski, supruga Tonyja Cetinskog, prvi put je govorila o moždanom udaru kojeg je doživjela u junu 2019. godine.

Otkrila je da je simptome doživjela dva dana prije, ali da ih je zanemarila. Osjećala je trnce, a treći dan joj se oduzela ruka i noga te su se počele grčiti pa je pala, rekla je za InMagazin. Tony je čuo da vrišti i pozvao hitnu pomoć.

Nakon toga je bila u riječkoj bolnici. Kaže da je sada odlučila progovoriti zato što želi podići svjesnost o tome da se moždani udar može dogoditi svakome. Strahovala je da će ga ponovo doživjeti i dodala da je utjehu pronašla u vjeri.

Giorgia Palić, moja kuma i Alan Hržica, kada su čuli od Tonyja da sam u bolnici, poslali su svećenika da se ispovijedam i dobijem bolesničko pomazanje, jer je meni to zapravo najbitnije. Od tog sam trenutka i završila u samostanu, u isusovačkom samostanu u Opatiji. Tamo volontiram već tri godine i imam svog patera Ignaca Čižmešiju. Kada tamo dođem, zatvorim vrata svjetovnom i onda napokon ja mogu biti ja", navela je.

Tony je tada obavještavao pratitelje o supruginom zdravstvenom stanju i zahvalio svima na podršci.

"Hvala Bogu i svima vama koji ste nam bili podrška svojim molitvama. Dubravka Cetinski je stabilno, naravno i zahvaljujući cijelom medicinskom osoblju KBC-a u Rijeci. Hvala ljudi. Opet je pobijedila", objavio je na Instagramu.