Brojne reakcije
0

Svi pričaju o strijelcu s Olimpijskih igara: Na koga vas podsjeća?

I. S.
Foto: X
Foto: X
Strijelac Mauro Nespoli privukao je pažnju korisnika društvenih mreža nakon što su neki gledatelji Olimpijskih igara u Parizu naveli da izgledom podsjeća na Eminema.

Internet su preplavile fotografije na kojima su njih dvojica. Dok neki smatraju da zaista liče, drugi su naveli kako im je zajedničko jedino to što obojica farbaju obrve i bradu.

"Ne znam šta vi mislite, ali meni su isti", "Sve vrijeme sam razmišljala o tome na koga me podsjeća i sad sam se sjetila", "Da li ste vi slijepi? Nisu ni nalik jedan drugom", "Italijanski Eminem", neki su od komentara.

Ni Mauro ni Eminem se još uvijek nisu oglasili povodom ovih reakcija.

Iako je italijanski tim izgubio od Francuske 6 -2 u ponedjeljak, u narednih nekoliko dana je odnio pobjede protiv Bangladeša, Uzbekistana i Francuske. Doživjeli su poraz od Južne Koreje 6 - 2, a danas se takmiče protiv tima iz Kanade.

Eminem nije među poznatim ličnostima koje su se pojavile na Olimpijskim igrama u Parizu. Za razliku od njega, Snoop Dogg se ludo zabavlja na ovom sportskom takmičenju. S tribina neumorno bodri mnoge takmičare, a na otvorenju je privukao pažnju nosivši baklju.