Morao je nastaviti
20

Tarik Filipović o najsmješnijoj situaciji u karijeri: U prvoj minuti predstave ispao mi je zub

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Voditelj i glumac Tarik Filipović prisjetio se najsmješnije, ali kako je kazao i dosta stresne situacije koja mu se dogodila u kazalištu.

Naime, Tarik je član ansambla kazališta Kerempuh već više od 25 godina, a tokom tog razdoblja dogodile su mu se razne smiješne situacije.

Sada je na TikTok profilu Kerempuha osvanuo video u kojem se Tarik prisjetio predstave "Ne hodaj gola naokolo" u kojoj je glavu ulogu igrao s hrvatskom glumicom Mijom Begović, a tokom koje mu se dogodila neočekivana situacija u kojoj se ipak brzo snašao.

@kazaliste_kerempuh 🤣🤣🤣 @Tarik Filipović #kerempuh #samosatira #zabava #fyp #fypシ #gluma #zagreb #kazaliste #zezancija #satira #komedija ♬ original sound - Kerempuh

Naime, tada je glumac radio navlaku na prednjem zubu te je morao nositi i privremenu navlaku s kojom je nastupao. Međutim, već u prvim minutama predstave navlaka je odletjela i Filipović je ostao bez zuba, zbog čega je Mia Begović doživjela pravi šok!

"Ja sam taj zub pokupio, malo obrisao u košulju i vratio", ispričao je Filipović prisjetivši se da je tokom cijele predstave zub morao držati jezikom kako ne bi ispao.

Dodao je da je pričao tako nerazgovijetno da ga kolegica nije razumjela.

"Mia je tada rekla: 'Ja kad umrla nisam, ja bih se onesvijestila', prisjetio se Filipović te dodao da je i to jedna od situacija koje je kao glumac izgurao.