U Mostaru
63

Tarik Filipović pokazao svoje glasovne sposobnosti: Zapjevao folk hit Džeja Ramadanovskog

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Glumac i voditelj Tarik Filipović prilikom posjete jednom mostarskom lokalu odlučio je zapjevati, a na snimku koji je podijelila njegova kolegica Daria Lorenci može se čuti kako izvodi hit Džeja Ramadanovskog.

Filipović i Lorenci su stigli u Mostar gdje će izvesti svoju predstavu "Da sam ptica", a u jednom od lokala su se stigli i opustiti te je glumac iz Zenice pokazao i svoje glasovne mogućnosti.

Zapjevao je hit "Nedelja" Džeja Ramadanovskog, a Daria je snimak njegovog "nastupa" podijelila na Instagram profilu.

"Dame i gospodo, Tarik Filipović", napisala je glumica uz video.

Pored Mostara, dvojac će predstavu izvesti i u Ljubuškom, a u središtu ove dokumentarno-fiktivne priče je mladi bračni par koji sa svojom kćerkom krajem devedesetih godina bježi iz okupiranog Sarajeva. Sa samo dvije torbe stižu u Beč u kojem iz ratnih ruševina moraju osmisliti i iznova izgraditi život te pronaći sreću.

Predstava govori o dvije ljubavi: ljubavi jednog para koja se pod utjecajem okolnosti i vremena mijenja i osipa te ljubavi čovjeka prema njegovom zavičaju, odnosno mjestu iz kojeg je potekao, u kojem zna svaki "ćošak i haustor".

"Da sam ptica" će gledatelje nasmijati i rasplakati te ih odvesti na intimno putovanje Bosnom i Hercegovinom i ljubavnom pričom dvoje ljudi.