U restoranu na Hvaru
434

Teško pretučeni hrvatski ugostitelj Ivan Gospodnetić i njegov zaposlenik, ribar Mijo

I. S.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Poznati hrvatski ugostitelj Ivan Gospodnetić i njegov zaposlenik Dinko Petričević, poznatiji kao ribar Mijo, pretučeni su u restoranu Gariful.

Napadač je bio u pratnji nekolicine muškaraca. Prišao je Gospodnetiću s leđa i šakom ga udario u glavu. Pao je iza šanka, a napadač je uzeo šipku i ponovo ga udario u glavu, navodi 24sata.hr. Petrićević je pokušao pomoći svom gazdi, ali je i on šipkom udaren u glavu. Ovaj incident se dogodio jutros oko 1:30.

Gospodnetić ima tri šava, a Petričević ima 16 šavova, ozljede oka, nosa... Spomenuti medij također navodi da je ribaru jutros ponovo pozlilo te da je opet završio u hitnoj.

Gariful je jedan od najpoznatijih restorana u Hrvatskoj. Posjećuju ga brojne poznate ličnosti, među kojima su Jon Bon Jovi, Neil Patrick Harris, princ Albert od Monaka i drugi.

Spomenuti restoran je poznat i po kontroverzama. Inspektori Državnog inspektorata su ga prošlog mjeseca posjetili nakon što se društvenim mrežama počela širiti objava u kojoj se na njihovim ribama vide rupe, što ukazuje na to da su ubijene puškom, što je ilegalno.

Mijo u ovom restoranu snima i za TikTok na kojem ga prati gotovo 130.000 ljudi.