Kamere sve snimile
67

Tom Cruise na zatvaranju Olimpijskih igara jedva izbjegao poljubac nametljive žene: Baš neugodno

D. J.
Screensgot: X
Screensgot: X
Zatvaranje ovogodišnjih Olimpijskih igara u Parizu obilježio je performan slavnog Toma Cruisea, a jedan neugodan trenutak uhvaćen tijekom ceremonije dijeli se društvenim mrežama

U jednom trenutku Cruise je pozdravljao obožavatelje i sve okupljene, a pritom se našao u situaciji koju nije očekivao.

Naime, 62-godišnjem glumcu prišla je jedna obožavateljica i pokušala ga nasilno poljubiti, no glumac je u tom trenutku okrenuo glavu i izbjegao neželjeni poljubac. Korisnici X-a pišu da je to bilo neprimjereno i da nije smjela tako postupiti.

"Ovo je toliko neugodna situacija da je mene sram", "Vidio sam ovo i nisam mogao vjerovati što se dogodilo", "Ovo je užas, ali Tom je ostao pristojan", "Zamislite da su uloge bile obrnute", "Niko nikome ne bi smio napraviti ovo što je ona učinila, bila to slavna osoba ili bilo ko drugi. Ne možete zgrabiti i poljubiti osobu koju uopće ni ne poznajete. To je bilo jako nepristojno, ali Tom Cruise je ostao ljubazan", komentari su mnogih na društvenoj mreži X, a svi su se složili u tome da je reakcija obožavateljice doista neprimjerena.

Inače, Cruise je ukrao svu pažnju na službenom zatvaranju Olimpijskih igara gdje se spustio užetom na stadion tijekom podizanja američke zastave i pjevanja američke himne i tako bacio publiku u trans.

Zatim je uzeo zastavu i "krenuo" u Los Angeles na motoru pa skočio iz aviona i pozirao pored znaka Hollywood u unaprijed snimljenoj sekvenci.