Snimak se dijeli mrežama
5

Tom Holland oduševio reakcijom nakon što su agresivni paparazzi okružili Zendayu

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Tom Holland i Zendaya nedavno su prisustvovali promociji njegovog brenda bezalkoholnog piva Bero, a glumica je u jednom trenutku ostala okružena prilično agresivnim paparazzima što je natjeralo glumca da reaguje.

Društvenim mrežama dijele se snimci koji prikazuju Hollanda dok viče na fotografe koji su okružili glumicu te ih odguruje i povlači je kako bi mogla proći.

Glumica je na trenutak zastala kako bi obožavateljima koji su se okupili dala autograme, međutim, paparazzi su to iskoristili da naprave fotografije.

Mnogi su pohvalili Hollandov potez dok je pokušavao da zaštiti svoju partnericu i odvede je od gomile.

Prošlog ljeta, Zendaya je pričala za ELLE o tome kako se pažnja koja je okružuje drastično promijenila kada je snimala film "Challengers" u proljeće 2022. godine.

Također se osvrnula na interesovanje javnosti za njenu vezu sa Hollandom, rekavši: "Dijelovi mog života, prihvatam, bit će javni. Ne mogu da ne budem osoba i ne živim svoj život i volim osobu koju volim, ali također, imam kontrolu nad onim što odlučim da podijelim. Radi se o zaštiti mira i dopuštanju da stvari budu vaše, ali i da se ne bojite postojati. Ne možeš se sakriti. Ni to nije zabavno".