Ponovo oduševila nastupom
23

Trbušna plesačica iz Ukrajine se rasplakala na sceni Supertalenta govoreći o domovini

N. O.
Foto: Nova TV/Supertalent
Foto: Nova TV/Supertalent
Nataša Korotkina je profesionalna plesačica iz Ukrajine, a dok je sinoćnjim nastupom na scenu Supertalenta donijela novu dimenziju plesa u jednom trenutku se i rasplakala pričajući o rodnoj Ukrajini.

Korotkina je ranije otrila da je u Hrvatsku stigla bježeći od rata u Ukrajini, a ostala je upamćena još pri prvom pojavljivanju u Supertalentu zbog jedinstvenog performansa s elementima trbušnog plesa.

Sinoć je ponovo nastupila i dobila niz pozitivnih komentara od žirija, ali i aplauz publike.

"Uglavnom, drago mi je da se fokus večerašnjeg nastupa maknuo s trbuha, a drago mi je i da su uveli ovaj snijeg da spusti tu temperaturu. Bravo!", kazao je član žirija Fabijan Pavao Medveščak.

Maja Šuput joj je poručila da izgleda božanstveno uz komentar da ona do kraja života nikad neće izgledati tako.

"Cijela priča je bila savršena, pokazala si da si svoja i drugačija. Za mene je ovo bilo ludilo", dodala je.

"Jako se intenzivno sjećam dojma na audiciji, većina nas je ostala bez teksta. I tvojom pojavom i tijelom, vještina je neupitna. Međutim, meni je dojam, puno manji večeras. Nije da mi se ne sviđa, nije čak bilo ni čudno, meni je naprosto bilo nejasno i samim time mi dojam nije bio kao na audiciji. Ali to nije loše", kazala joj je Martina Tomčić.

Nakon komentara žirija Nataša je odlučila poslati poruku o ratu u Ukrajini te se tom prilikom rasplakala.

"Htjela bih da svaki rat na svijetu završi, pogotovo rat u Ukrajini da se mogu vratiti kući, i hvala Hrvatskoj što ste me tako lijepo primili", poručila je.