Potresne ispovijesti
0

Uhapšen srbijanski reper kojeg su dvije djevojke optužile za zlostavljanje

I. S.
Foto: YouTube/screenshot
Foto: YouTube/screenshot
Srbijanski reper Uroš Radivojević, poznatiji kao Numero, danas je uhapšen po naredbi Prvog osnovnog javnog tužilaštva. Njega su ranije dvije djevojke optužile za zlostavljanje.

Kako Kurir saznaje, Radivojeviću je određeno zadržavanje. Podsjećamo, politička aktivistkinja Nina Stojaković je nedavno na Twitteru objavila da je on njenu sestru Lidiju, s kojom je bio u vezi, tukao, davio i psihički zlostavljao.

[TWITTER]1474494889706639360[/TWITTER]

Također je navela da je Lidija prijavila slučaj policiji, ali da su joj tada rekli da ne mogu ništa učiniti.

"Jutros je bila u policiji, gdje joj je rečeno da ne mogu da urade ništa, jer nema izvještaj ljekara, iako ima nekoliko svjedoka, pa i svog psihoterapeuta, koji ju je vidio u modricama", napisala je.

[TWITTER]1474690915306463239[/TWITTER]

Zatim se oglasila i Ivona, također njegova bivša djevojka. Priznala je kako je njom emotivno manipulisao i da je u nekoliko navrata nasrnuo na nju zato što je sumnjao da ga vara.

"Bol i pakao koji sam prošla mentalno i fizički znam samo ja i, nažalost, devojka čija je sestra prijavila ovo. Nadam se da nema više žrtava, ali saznat će se. Nina, hvala što si nam dala snagu da se oglasimo javno", zaključila je Ivona.

Vezani članci