Stara ljubav
77

Victoria Beckham je s 20 godina prvi put bila zaručena, bivši ju je žestoko izvrijeđao nakon raskida

I. S.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Prije nego što joj se dogodila velika ljubav s Davidom Beckhamom, Victoria Beckham je bila zaručena za električara Marka Wooda.

Upoznali su se u srednjoj školi. Zaprosio ju je 1994., kada je imala 20 godina. Ona je u tom periodu išla na audicije za Spice Girls. Iako nikada nisu bili vjenčani, Victoria je sebe počela zvati Victoria Adams Wood i čak je koristila to ime na fan merchu (stvarima namijenjenim fanovima) spomenute muzičke grupe.

Raskinuli su se 1996., nakon šest godina veze. Victoria je u dokumentarci "Being Victoria" iz 2002. rekla da žali zbog toga što su bili vjereni.

Marka je njena izjava razljutila pa ju je izvrijeđao u dokumentarcu "Victoria Beckham's Secrets". Rekao je da je imala seks s mnogim muškarcima i da grudi koje ima sada sigurno nisu one koje je imala dok je bila s njim.

Glasnogovornik Channela 5, na kojem je emitovan spomenuti dokumentarac, naveo je kako Mark nikada ranije nije javno govorio o svojoj vezi s Victorijom, ali da smatra da je vrijeme da "razjasni neke stvari".

Mark je bio prilično povrijeđen onim što je rekla i ne namjerava je poštedjeti", dodao je.