Na Visu
60

Viktor Orban ljetuje u Hrvatskoj, ugostitelj podijelio zajedničku fotografiju: "Čekamo Putina i Trumpa"

I. S.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mađarski premijer Viktor Orban ponovo odmara na Visu. Ugostitelj Goran Pečarević je na društvenim mrežama objavio zajedničku fotografiju s njim.

"Čekamo Putina i Trumpa. Kasne", naveo je Pečarević u opisu fotografije. Privukli su pažnju mnogih pa se ovaj ugostitelj ubrzo ponovo oglasio u komentarima.

"Sam samcat, bez gorila. Neću politiku u moju butigu, ali čovjek ima mu*a i sam s unukom šeta okolo. Ne mogu zamisliti niti jednog svjetskog političara, posebno s njegovim sadašnjim stavovima, da to napravi. Svaka mu dala", napisao je.

Orban je od početka ovog mjeseca posjetio Kijev, Moskvu, Peking i Washington, a sada je došao red na Hrvatsku.

Ovo nije Orbanovo prvo ljetovanje u Hrvatskoj. Pretprošlog ljeta je snimljen na Hvaru. Zoran Milanović je čuo kako je Orban u blizini pa su se našli na večeri u jednom restoranu na Paklenim otocima.

Milanović se nedavno osvrnuo na Orbanovu posjetu Moskvi.

"Orban k'o Orban, poseban, spektakularan lik na svoj način i nije to trebao napraviti po meni, mada je dan ranije bio u Ukrajini. Ovo je samo jedna kratka ilustracija. Tamo je valjda trebao ići. Onda je otišao u Moskvu. Čak i ako time pokazuje da je on jedini koji može razgovarati s obje strane, on ustvari Europsku uniju ne može predstavljati. I tu je bio upravu danas Charles Michel, Plenkovićev prijatelj i nekada i moj kolega", između ostalog je rekao.