Ovo je razlog promjene
34

Zac Efron je zvijezda novog Netflixovog filma, a svi se pitaju šta mu se desilo s licem

N. O.
Foto: Netflix
Foto: Netflix
Zac Efron zvijezda je novog Netflixovog filma "A Family Affair", a njegovo promijenjeno lice ponovo je tema rasprava na mrežama.

"A Family Affair" stigao je na Netflix 28. juna, a Efron glumi zajedno s Nicole Kidman. Riječ je romantičnoj komediji u režiji Richarda LaGravenesea i scenarijem Carrie Solomon.

Nije osvojio kritičare te na Rotten Tomatoesu ima ocjenu od 42 posto, a razlog zbog kojeg se posljednjih dana priča o njemu jeste izgled Zaca Efrona.

Naime, glumac je ranije slomio vilicu zbog čega se podvrgnuo operaciji i u mnogome promijenio izgled. Međutim, na društvenim mrežama su uvjereni da nije samo vilica razlog drugačijeg izgleda.

Mnogi se pitaju šta mu se desilo, a neki smatraju da su pored spomenute operacije i estetski zahvati uzrokovali njegov drugačiji izgled.

Zac je ranije govorio o operaciji nakon ranijih glasina zbog njegovog izgleda. 2022. godine, holivudska zvijezda je za Men's Health objasnio da je slomio vilicu dok je trčao kod kuće.

Glumac je otkrio da se okliznuo i udario u ugao fontane prije nego što se onesvijestio, rekavši da mu je kost visila s lica. Dok se oporavljao od povrede, Zacovi mišići lica su postali preveliki pa je zatražio pomoć fizioterapeuta. Uprkos glasinama, Zac je insistirao na tome da ga spekulacije ne uznemiravaju