Planiraju život u Evropi
48

Zbog afere s P Diddyjem: Mila Kunis i Ashton Kutcher razmišljaju o napuštanju Hollywooda

L. R.
Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: EPA-EFE)
Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: EPA-EFE)
Usljed hapšenja P Diddyja, Mila Kunis i Ashton Kutcher razmišljaju o napuštanju Hollywooda i planiraju selidbu u Evropu.
Mila Kunis i Ashton Kutcher ponovo su u fokusu javnosti zbog glumčeve povezanosti s reperom P Diddyjem, a izvor blizak glumačkom paru otkrio je za In Touch da oni uskoro planiraju napustiti svoj dom i preseliti se u neku od evropskih država.

"Ashton je frustriran što se ponovno vuče kroz kontroverzu zbog svojih prošlih veza. Prvo je to bio Danny Masterson, a sada P Diddy. To ga je uvjerilo da postoje bolja mjesta za život od Hollywooda. U njegovom umu, Hollywood je postao septička jama", naveo je izvor.

Par je ljeto proveo u Evropi i navodno je to produbilo njihovu želju za novim početkom.

"Proveli su nevjerovatno vrijeme u Evropi, a sada imaju ideju da se tamo presele. Oni vjeruju da bi to ponudilo utemeljeniji i mirniji način života za odgoj njihove djece", otkrio je izvor.

Međutim, jedna velika prepreka su njihove poslovne obveze u SAD-u.

"Zabrinuti su da bi Evropa mogla biti previše udaljena od njihovog posla. Ako se preseljenje u Evropu učini nepraktičnim, par je također razmatra i sjeverni dio Kalifornije kao opciju", dodao je.

Inače, stari intervjui u kojima Kutcher govori o svom prijateljstvu s P Diddyjem, ponovo kruže društvenim mrežama. Kutcher je ranije oduševljeno pričao o reperu, aludirajući na kontroverzne zabave po kojima je P Diddy bio poznat.

"Postoji mnogo toga što ne mogu reći", priznao je Kutcher ranije za medije.

Podsjećamo, Kunis i Kutcher i ranije su bili u fokusu javnosti kada su podržali kolegu Dannyja Mastersona uoči presude o silovanju. Par se kasnije pokušao opravdati, gdje su istakli da nisu nikome htjeli izazvati bol. Kutcher je rekao da njihova namjera s pismima podrške nije bila "potkopati svjedočenje žrtava ili ih na bilo koji način ponovno traumatizirati.