U Sarajevu
20

Spektakularan vikend nas očekuje u Aquarius Vilsu: Mjesto najbolje zabave

Aquarius Vils
Aquarius Vils
Protekli vikend u Aquarius Vilsu obilježili su nastupi bendova Pandury i Etno trans. Po nepisanom pravilu posjetioci su i ovog puta uživali u sjajnom nastupu benda Pandury koji je još jednom svoju energiju prenio na sve prisutne goste.

Etno trans je u subotu oduševio publiku svoji energičnim nastupom a ako je suditi prema ocjenama publike, ovaj bend ćemo uskoro ponovo slušati i gledati u Aquariusu.

Pred nama je posljednji vikend ovog mjeseca koji ujedno označava i završetak bendovske svirke u Aquarius Vilsu. Ovaj simbolični događaj počinje već sutra, petak 28.07. kada na live muzičkoj sceni nastupa bend Pandury.

Vrhunac muzičkog vikenda će svakako biti u subotu kada se u Aquarius Vils vraća jedan od najtalentiranijih pjevača na našoj estradnoj sceni Mirza Pandur. Vrhunski muzičar koji je svoje umijeće pokazao i dokazao na regionalnom muzičkom takmičenju gdje je došao do samog finalna. Sigurni smo da je pred Mirzom sjajna muzička karijera a kako to sve zvuči i izgleda u živo provjerite u subotu u Aquarius Vilsu.

Neizostavni "Warm UP" događaj i ovog vikenda je u režiji našeg DJ Mahira Beathouse a počinje u 21:00 sat.

Važno je napomenuti da će Aquarius Vils od juna mjeseca nedjeljom raditi do 00:00 sati.

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vils-u kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885

■ Ponedjeljak - četvrtak u periodu od 14 do 22 sata

■ Petak - nedjelja u periodu od 15 do 19 sati.

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem njihovog Facebook ili Instagram profila.

Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine.