Zgodna novinarka
32

Diletta Leotta uživa u medenom mjesecu, fotkama u bikiniju zapalila internet

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Poznata italijanska sportska novinarka Diletta Leotta uživa na produženom medenom mjesecu sa suprugom Lorisom Kariusom i njihovom kćerkicom Arijom.

Prvo su bili u Španjolskoj, a trenutno su u Italiji. Diletta se s, kako je istaknula, najboljeg ljetovanja dosad, neprestano javlja na Instagramu, a zadnja fotografija koju je objavila zapalila je društvenu mrežu.

Atraktivna novinarka pozirala je u minijaturnom plavom bikiniju koji je savršeno istaknuo njezinu preplanulu put, ali i besprijekornu figuru, koju je nakon poroda brzo stesala do savršenstva.

Komplimenti na račun njezina izgleda ne prestaju se nizati, a jednake reakcije izazvala je i galerijom koju je objavila prije ove fotke, u kojoj je također pokazala tijelo u kupaćem kostimu.

Podsjetimo, Diletta se za njemačkog nogometnog vratara udala prije nekoliko sedmica u Vulcanu na Liparskom području, a kćerkicu su dobili u augustu prošle godine.

Popularna Italijanka proslavila se pored nogometnih terena, odakle već nekoliko godina izvještava s utakmica Lige prvaka i Serie A.

Dilettu mnogi smatraju jednom od najljepših sportskih novinarki, a na Instagramu je prati više od devet miliona ljudi.