Ozbiljno zažalio
28

Gordon Ramsay isprobao recept Dua Lipe za koktel sa sokom kiselih krastavica: Pogledajte reakciju

D. V.
Gordon Ramsay i Dua Lipa (TikTok)
Gordon Ramsay i Dua Lipa (TikTok)
Poznati kuhar Gordon Ramsay isprobao je viralni, nesvakidašnji recept Dua Lipe za koktel sa sokom od kiselih krastavica.

Njen recept za neobičan koktel Lipa je objavila na TikToku, a on sada broji više od pet miliona pregleda.

Video je stigao i do chefa Gordona Ramsaya koji je odlučio isprobati i uvjeriti se zašto se mnogi zgrožavaju na njene kombinacije sastojaka, te to podijeliti na svom TikToku.

Prateći recept, Ramsay je u plastičnu čašu napunjenu malim kockicama leda dodao dijetalnu Coca Colu, sok od kiselih krastavica, kriške kiselih krastavica i sok iz posude sa jalapeno papričicama.

Začuđen sastojcima koji uopšte idu u koktel, kada je otpio prvi gutljaj poručio je: "Dua Lipa, da li si ozbiljna? Uništit ćeš svoje glasnice".

@gordonramsayofficial

Replying to @Gordon Ramsay Had to try what @Dua Lipa was cooking up…..

♬ original sound - Gordon Ramsay
Prethodno je i recept za sladoled Dua Lipe osvojio društvene mreže, a tada je ona podijelila da sladoled od vanilije voli začiniti sa maslinovim uljem i dodati mu prstohvat morske soli.

Rijetki koji su testirali njen način konzumiranja sladoleda kazali su da im se dopada, dok je velika većina ostala začuđena kombinacijama ukusa. Čini se da Lipa neće prestati iznenađivati sa svojim receptima.