Šta vi mislite?
74

Hrvatski vaterpolist zbog izgleda postao predmet rasprave na mrežama: Savršeno muško tijelo

L. R.
Josip Vrlić (Fotoa: Pixsell/Luka Stanzl)
Josip Vrlić (Fotoa: Pixsell/Luka Stanzl)
Uoči utakmice Hrvatske i Mađarske u vaterpolu na Olimpijskim igrama u Parizu, hrvatski reprezentativac Josip Vrlić postao je hit na društvenim mrežama zbog svog izgleda.

Naime, na društvenoj mreži X objavljene su dvije fotografije ovog 38-godišnjeg sportaša, u kojem je jedan korisnik oduševljen njegovim izgledom.

"Apsolutna jedinica u hrvatskom vaterpolu. Ovako izgleda elitna atletska izvrsnost", napisao je.

Objava je ubrzo postala hit na mrežama i prikupila više od 18 miliona pregleda te brojne reakcije, jer Vrlić ne izgleda onako kako bi mnogi zamišljali jednog sportaša. Zbog činjenice da je visok 198 centimetara, a ima čak 135 kilograma, mnogi mu se dive i smatraju da ovako izgleda idealan muškarac.

"Ne zanima me šta će drugi reći, ali on je zgodan", Savršeno muško tijelo", "S takvom građom vjerojatno pobjeđuje u bilo kojem sportu", "Ovo je doslovno idealan muškarac", "Kako je ovo moguće", "Ne mogu vjerovati", "Ovako izgleda vrhunska izvedba", "Istovremeno divan i zastrašujući", bili su samo neki od komentara.

Podsjećamo, reprezentacija Hrvatske pobjedom mađarskih vaterpolista izborila je finale na Olimpijskim igrama u Parizu te će se za zlato boriti protiv reprezentacije Srbije u nedjelju s početkom u 14 sati.