Po mnogima je pretjerala
52

Influenserica izazvala brojne kritike zbog haljine koju je nosila na tuđem vjenčanju: Narcis godine

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nepisano je pravilo da gosti na vjenčanju ne bi trebali nositi odjeću u bijeloj boji koja je rezervirana za mladu, stoga je haljina jedne influenserice koju je odjenula na svadbeno slavlje izazvala brojne kritike.

Naime, influenserica Tahlia Skaines koju na Instagramu prati više od 830.000 ljudi pohvalila se fotografijama s vjenčanja na kojem je nedavno nazočila.

"Prekrasan dan za slavlje ljubavi", napisala je Thalia kojo je pozirala u dugoj, bijeloj haljini koja je imala veliki izrez i istaknula njene bujne grudi.

"Ozbiljno? Čak i ako ne postoji kodeks odijevanja, zar si zaboravila da ovaj dan nije tvoj? Nosila si gotovo identičnu haljinu kao mladenka. Imaj malo pristojnosti", "Odjednom se pojavljuje novi kandidat za narcisa godine", "Zašto imaš potrebu tako se odjenuti za vjenčanje prijatelja? Očito si nesigurna", "Ovo nije prikladna haljina za vjenčanje. Nemaš poštovanja", neki su od komentara ispod objave.

Nakon brojnih kritika influenserica je odučila snimiti video i kojem je objasnila zašto je obukla baš tu haljinu.

"Tema vjenčanja bila je bijela. Vidjela sam pozivnicu prije devet mjeseci i ne sjećam se da je tada pisao dress code", rekla je. Dodala je da je bila isplanirala što će nositi, ali je kasnije saznala za dress code, pa je u zadnji tren tražila novu odjeću.