Izraz zahvalnosti
17

Jedinstvena dekoracija hotela u Ukrajini: Oblijepljen fotografijama Borisa Johnsona na biciklu

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Britanska novinarka Bel Trew posjetila je Ukrajinu, a prilikom prijave u hotelu ju je dočekala prilično neobična dekoracija - sobe su bile ukrašene fotografijama bivšeg britanskog premijera Borisa Johnsona dok vozi bicikl.

Ukrajinski hotel odao je počast Velikoj Britaniji postavljajući slike Borisa Johnsona na svoje zidove, a rezultati djeluju prilično bizarno i nadrealno.

Bel Trew, koja je međunarodna dopisnica britanskog The Independenta, objavila je video nakon što se prijavila u Rover hotel prilikom posjete Ukrajini.

Na snimku se vidi kako Trew ide od sobe do sobe, pokazujući bizarne slike na zidovima.

"Vratila sam se u Ukrajinu i tema mog hotela je Boris na biciklima. Cijeli hotel je - iz bilo kojeg razloga - oblijepljen fotografijama bivšeg premijera koji vozi bicikl", stoji u opisu snimka na Twitteru.

Trew dodaje u videu: "Za slučaj da mi nedostaje Velika Britanija, cijela ova hotelska soba je u potpunosti posvećena smiješnim slikama Borisa Johnsona na biciklima. To je tema - Boris bicikli".

Ljudi su brzo reagovali u komentarima, a jedan je u šali napisao: "Pošteno je reći da je popularniji u Ukrajini nego u Velikoj Britaniji".

Veza između Ukrajine i Velike Britanije prilično je ojačala nakon izbijanja rata u zemlji, ali niko nije mogao očekivati ovakvu vrstu zahvalnosti.