Obratite pažnju
59

Kojim horoskopskim znakovima nikada ne biste trebali govoriti tajne jer će ih odati

I. S.
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Astrolozi su izdvojili nekoliko horoskopskih znakova kojima nikada ne biste trebali reći tajnu zato što je će je oni svjesno ili nesvjesno odati.

Ryan Marquardt, astrolog i osnivač stranice Ryan's Astrology, ispričao je da Vage vole održavati društvene veze sa svima, ali im je teško balansirati između svega što saznaju. Žele biti u toku sa svime, a to ponekad znači da će reći prenijeti neku tajnu. One mogu misliti da pomažu tako što dijele stvari s drugima, ali moraju naučiti da to ne rade ukoliko žele zadržati prijatelje.

Koliko god se činile sofisticiranim, Djevice osuđuju sve oko sebe. Iskoristit će sve sve privatne informacije protiv vas i učiniti da se osjećate loše zbog sebe, tvrdi astrologinja Stina Garbis. Odaju tajne zato što žele biti ti koji će započeti dramu.

Lava pokreće njihova potreba za pažnjom, a ego ih sprečava u čuvanju tajne. Vole dramu i tračeve jer su oni zabavni. Kada se Lavovima pruži prilika da se pokažu, učinit će sve da to bude zanimljivo pa će i odati nečiju tajnu.

Garbis savjetuje da budete pažljivi kad Ovnu govorite nešto u povjerenju. Oni će iskoristiti kada budu tražili nešto što žele. Uglavnom su lojalni prijatelji, ali će iz ljutnje otkriti tajne.

Strijelci ne vole ništa više od slobodnog izražavanja. Kada trebaju čuvati tajnu, ponekad se osjećaju kao da im je to ograničenje ili prepreka, kaže Marquardt. Oni će vas saslušati i obećati da neće reći nikome, a onda će sve otkriti sljedećoj osobi koju sretnu.

Ako Blizancima kažete tajnu, budite sigurni da će to sutra postati najveći trač. S obzirom na to da su izrazito komunikativni, često im se dogodi da kažu nešto što ne bi trebali.