Povukao se i zapustio
21

Kolege iz serije "Prijatelji" zabrinuti za Matta LeBlanca: To je jednostavno tužno za gledati

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Glumac Matt LeBlanc, koji se proslavio ulogom omiljenog Joeyja Tribbianija u popularnoj seriji "Prijatelji", nedavno je snimljen na ulicama Los Angelesa, a svojim zapuštenim izgledom zabrinuo je fanove.
Međutim, nije samo njegov izgled izazvao brigu kod obožavatelja i prijatelja.

Naime, kako pišu strani mediji, Matt se povukao iz javnosti i rijetko se i s kim čuje.

"Niko ne kritizira Mattov izgled niti ga optužuje za neprimjeren način života. To nije ono što se ovdje događa", rekao je izvor za Daily Mail.

"Zabrinjavajuće je, međutim, za Jennifer i cijelu ekipu, što je ovih dana toliko povučen i jedva da čuju nešto od njega iz mjeseca u mjesec", pojasnio je izvor.

"Čuo se s njim otkad je Matthew Perry tragično preminuo. Ali osim toga, stalno je povučen i bez stvarnog interesa za druženje", nastavio je izvor. "To je jednostavno tužno za gledati", dodao je izvor.

"Nekad je bio tako vedar, sretan, ali sada je kao da se osjeća nedostojno biti u njihovom društvu na neki način. Očito mu je samopouzdanje palo, a dovoljno je samo pogledati ga da se vidi kako se fizički zapustio. Jennifer, Courteney, Lisa i David ga žele vratiti u društvo i vidjeti ga opet nasmijanog", zaključio je dobro upućen izvor.