Zanimljivosti
150

Mlada Australka tvrdi da ima vanzemaljsku DNK te da astralno putuje na Mars

Klix.ba
Lea
Dvadesetdvogodišnja Lea Kapiteli iz Melbournea kazala je kako se od svoje 13. godine muči s neobičnim fizičkim susretima, čudnim iskustvima i prisustvom osoba koje nisu sa ove planete.

U djetinjstvu je mislila da su dio mašte dok nije došla u tinejdžerske godine i shvatila šta to sve znači. Za australske medije kazala je kako je imala 13 godina kada je prvi put posjetio neko tokom noći, objasnio joj prošlost i kazao kako se razlikuje od drugih djevojčica svojih godina otkrivši joj istinu o prirodi njenog naslijeđa.

Vanzemaljac kojeg zove imenom Mezreth kazao joj je kako je vanzemaljski hibrid. Navodno su jajne ćelije njene majke oplođene dok je spavala i u njih je ubačena vanzemaljska DNK.

"Godinama sam mislila da samo sanjam i da to nije stvarno. Pokušavala sam na razne načine sama sebi objasniti ta dešavanja. Odjednom, Mezreth mi je objasnio moju prošlost i kazao da su sve te osobe - vanzemaljci stvarni", kazala je Lea.

Istakla je kako se godinama osjećala nenormalno dok nije saznala da je Starseed - osoba koja je rođena na Zemlji, ali nema potpuno ljudsku DNK. Mezreth je naučio da putuje astralno te su, kako kaže, često putovali skupa.

"Na početku nisam imala kontrolu nad tim gdje idem, ali iz dana u dan sam bolja. Uz više koncetracije i meditacije odem i na Mars. Mami je trebalo vremena da shvati, ali nakon istraživanja razumjela je sve što mi se dešavalo u djetinjstvu, a ona je mislila da je rezultat moje mašte. Sada joj je sve jasnije", rekla je Lea.

Njen životni cilj je da pomaže ljudima koji su poput nje i podijele svoja iskustva. U svemu ima veliku podršku svog momka.