Pogledajte snimak
19

Mladenci iz Hrvatske neuobičajenim potezom pokrenuli lavinu reakcija: Da li biste se odlučili na isto?

I. S.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Mladenci iz Hrvatske postali su tema brojnih komentara korisnika društvenih mreža zbog poteza koji su napravili na svojoj svadbi.
Naime, umjesto svadbene torte su se odlučili za pizzu. Radosni mladenci su se počastili komadima pizze te počeli plesati. Snimak je na TikToku dosad prikupio više od pola miliona pregleda i skoro 400 komentara. Mnogi su podržali ovu njihovu neobičnu ideju.

"Originalni, šta fali? Sada će svi početi raditi isto", "Torte su apsurdno skupe. Pizza je sasvim uredu", "Njihova svadba, njihov izbor", "Savršeno. Svako radi šta hoće", "Pametno. Torta je stara priča", neki su od komentara.

Čini se da se običaji na vjenčanjima polako počinju mijenjati. Ovaj par odlučio je zanemariti svadbenu tortu, a u posljednje vrijeme se sve više mladenaca odlučuje i za potpuno drugačiju muziku od one koju smo navikli slušati na vjenčanjima.

Naprimjer, ovog ljeta je na jednoj srbijanskoj svabi puštena Desingericina pjesma "Rendalicca". Neki su ih kritikovali, dok drugi smatraju kako u ovome nema ništa loše.

Još jedan par iz Hrvatske privukao je pažnju korisnika društvenih mreža. Naime, mladenci iz Daruvara su pozirali fotografu pored bazena, a on je upao u vodu i tako nasmijao sve.