Snimak kruži mrežama
1

Neočekivana situacija u Dalmaciji: Reporterku RTL-a kanader zalio vodom

L. R.
Screenshot/TikTok
Screenshot/TikTok
Novinarka RTL-a Ivana Ivanda Rožić je tokom izvještavanja o požarima o Dalmaciji doživjela neugodnu situaciju, kada je iznad njene glave proletio kanadar i zalio je vodom.

Snimak koji je na društvenim mrežama podijelio danas.hr, prikazuje novinarku kako izvještava o požarima koju su obuhvatili Dalmaciju. Dok je u jednom trenutku situacija stabilna, novinarka Rožić je u drugom trenutku već u potpunosti mokra.

"Izvještavanje u izvanrednim situacijama ponekad može završiti i ovako", piše u opisu objave koja skupila više od 680.000 pregleda u samo nekoliko sati.

@danas.hr

Izvještavanje u izvanrednim situacijama ponekad može završiti i ovako 👇 rtl danashr reporteri izvjestavanje pozar hrvatska fyp

♬ original sound - Danas.hr - Danas.hr
U pozadini se na kraju snimka čuje i glas kolege koji kaže: "Frizura je postojana" pa su se mnogi korisnici društvenih mreža nasmijali uprkos ozbiljnoj situaciji i mogućnosti da je moglo doći do teških ozljeda.

Podsjećamo, na području Dalmacije trenutno je aktivno nekoliko požara, a najteža situacija je i dalje kod Tučepa gdje se već treći dan vatrogasci bore s vatrom. Vatra je zahvatila i Park prirode Biokovo te došla do Podgore. Također, hrvatski mediji prenose da je situacija ozbiljna i u Vrsinama kod Trogira.