Postala je tinejdžerka
0

Njen izraz lica prije 11 godina postao je prepoznatljiv: Ovako danas izgleda djevojčica Chloe Clem

N. C.
Chloe Clem
Chloe Clem
Chloe Clem svijet je upoznao 2013. godine kada je njezina majka Katie snimila reakciju nevjerice i nezainteresiranosti prilikom iznenadne i nenajavljene posjete Disneylandu.

Clem je rođena u Juti 30. novembra 2010. godine. Njena majka je kreiranje porodičnog YouTube kanala i objavljivanje videosnimke na njemu.

Djevojčica se prvi put se pojavila u videosnimku na YouTube kanalu svoje porodice, koji je postavljen 3. oktobra 2011. godine. Dok je popularna postala videosnimkom "Lily's Disneyland Surprise... AGAIN!" iz 2013. godine.

Video prikazuje dvije sestre, Lily i Chloe Clem, kako reaguju na vijest o iznenadnom putovanju u Disneyland. Dok starija sestra, Lily, zaplače od sreće, Chloe potpuno drukčije reaguje.

Chloe danas ima 13 godina i izrasla je u tinejdžericu koja je jedva prepoznatljiva. Fotografiju koja ju je proslavila i danas ima za profilnu sliku na društvenim mrežama, a s godinama je skupila milione simpatizera te je trenutno na Instagramu prati 639 hiljada ljudi. Vremenom je dobila i nadimak Side Eye Queen, koji stoji i u njezinu opisu na društvenim mrežama.