Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primitivizam... Da je kod nas ovako nešto rekli bi tipični Balkanci, ali kad imaš ojra sve ti je oprošteno
Čevljanovići German Edition
da povlace drogu s p* organa
B E Z V E Z E
bolesnici
Hahaha kakva Njemacka. Zadatak pronadji nijemca na slici.
Krigla pive 20 eura
Obična Wiener art šnicla 20ak eura bez priloga ikakvog. Hoćeš neki dobar Steak pojesti, možeš izletiti i 100 eur itd. Mnogima je krigla pive jedino što sebi i mogu priuštiti na precjenjenoj njemačkoj fešti. Ko ne pije alkohol, nema pogotovo šta da ga interesuje.
Jebote, trce za pivom kao da je nisu vidjeli 10 godina. Razumio bih i da se jeftinije prodaje nego inače, ali nije ni to.
Pa ne pljuju stranci nase Cevljanovice to ti pljuju oni sto su prije 15 dana doselili u grad i sad se smatraji elitom. Strancima bi to cak bilo i zanimljivo kao nesto autohtono bosansko A mi samo cekamo razlog da popljujemo Njemacku ne moramo bas biti toliko ocito ljubomorni sto su nam uzeli milion stanovnika koji su odselili tamo. To je kao 2 firme jedna nudi 1000 km platu i 15 dana odmora druga nudi 2000 i 30 dana odmora. Cista matematika
njemacka kopija puracica
Black Friday: German Edition
Germany Chewlanovitz
ovo je in i moderno a kada su Čevljanovici u pitanju ne možes zamisliti al hajde dupli aršini na svakom koraku
Baš tako...