Bude različite emocije
30

Pogledajte zanimljive fotografije nastale u savršenom trenutku

A. B.
Foto: Bored Panda
Foto: Bored Panda
Odavno je poznato da je za dobru fotografiju potrebno mnogo tehničkih detalja kao i dobro raspoloženje, međutim, ono što joj daje poseban šarm i čini je posebnom jeste savršen trenutak u kojem je ona nastala.

Shodno navedenom, vlasnici takvih fotografija odlučili su ih podijeliti na društvenim mrežama zbog priče koju pričaju upravo zbog savršenog trenutka u kojem su nastale.

Naravno za ovakve posebne i kvalitetne fotografije bitno je da budete vješti, međutim, specifično za njih je da su nastale pukom srećom, a konačni rezultat stvara utisak da se njihov autor za njih posebno "potrudio".

Ekipa Bored Pande je pronašla nekoliko najzanimljivijih fotografija nastale na različitim mjestima, a svaka od njih ima poseban šarm i budi različite emocije od smijeha do divljenja.

Upravo bi se na ovim mogla primijeniti čuvena rečenica lege njih bi se mogla primijeniti ona čuvena maksima francuskog fotografa i utjelovitelja ulične fotografije Henrija Cartiera-Bressona da je "odlučujući trenutak" najvažniji prilikom nastanka fotografije.

U galeriji pogledajte neke od fotografija koje smo odabrali za vas.