Dva miliona pregleda
100

Ryanair se našalio na račun uplakanog Ronalda, mnogi im uzvratili: Ovo stvarno nije smiješno

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Reprezentacija portugala sinoć je na Evropskom prvenstvu nakon izvođenja penala pobijedila Sloveniju i plasirala se u četvrtfinale.

No, prije samog izvođenja penala Cristiano Ronaldo je imao šansu dovesti Portugal u vodstvo nakon što je sudac svirao penal u korist njegove reprezentacije.

No golman Slovenije Jan Oblak obranio je Ronaldov slobodni udarac u 105. minuti igre. Nakon te obrane portugalski nogometaš se rasplakao. Ronaldo se nije mogao suzdržati i počeo je histerično plakati, a suigrači su ga grlili i tješili kako bi se smirio i mogao nastaviti utakmicu u drugom produžetku.

Fotografije uplakanog Ronalda danas su posvuda na internetu. Našalio se čak i Ryanair.

"Kada se zaboraviš checkirati online", napisali su u opisu. Njihova je objava od sinoć pregledana 2.3 miliona puta, ali nekima šala s portugalskim nogometašem nije sjela, pa su Ryanairu uzvratili istom mjerom.

"Kad moraš bukirati let Ryanairom", "Kad shvatiš da letiš Ryanairom", "Dobro da se zaboravio checkirati online, Portugal u Njemačkoj ostaje malo duže", "Sorry, ali ovo nije smiješno", "Stranica za online check-in svakako ne bi ni radila", "Kad shvatiš da do tvoje destinacije vozi samo Ryanair", "Kad ti otkažu let i shvatiš da ti je jedina preostala opcija Ryanair", samo su neki od komentara.

Inače, Ryanair, jedna od vodećih evropskih aviokompanija, najpoznatija je po povoljnim cijenama svojih letova, ali i jedinstvenoj i hrabroj komunikaciji na društvenim mrežama.

Na društvenim mrežama Ryanair ima milione pratitelja, a fokusirani su na aktualne teme, relevantnost i provokativnost, ali i na praćenje najnovijih trendova koje odmah primjenjuju.