Osebujan karakter
148

Šaman koji ženi norvešku princezu tvrdi da je ustao iz mrtvih i predvidio napad 11. septembra

D. J.
Norveška princeza Martha Louise uskoro će na prekrasnom fjordu u svojoj rodnoj zemlji stati pred oltar i izreći sudbonosno "da" svom zaručniku, šamanu Dureku Verrettu.

Iako na prvu nisu bili uz nju, na vjenčanju će prisustvovati i cijela norveška kraljevska obitelj.

"Uzbuđeni smo što se Durek Verrett pridružio obitelji i veselimo se proslavi velikog dana s njima. Želimo Marthi i Dureku sve najbolje", rekli su norveški kralj i kraljica u izjavi.

U pozivnicama je navedeno i kako fotografiranje svadbe neće biti dopušteno, ali i kako će na vjenčanju mladence i goste zabavljati popularna grupa Black Eyed Peas. Također, šuška se da bi zbog njihovog vjenčanja u Norvešku mogao doći i glazbenik Stevie Wonder.

Inače, 52-godišnja princeza Märtha je 2022. godine zbog veze sa šamanom odlučila napustiti svoje mjesto radne članice kraljevske obitelji, ponajviše zbog neslaganja njezine obitelji s kontroverznim stavovima njenog budućeg supruga.

On sebe deklarira kao biseksualnu osobu, a mišljenja je da djeca dobivaju rak ako su nesretna i nezadovoljna.

Također, holivudski guru, koji sebe opisuje kao "šamana 6. generacije" - tvrdi da je uskrsnuo iz mrtvih i da je predvidio napade 11. septembra u Sjedinjenim Državama dvije godine prije nego što su se dogodili.

Uz to, reporučio je vježbe za uklanjanje "otisaka" iz ženskih vagina koje su ostavili prethodni seksualni partneri, a na svojoj web stranici prodavao je medaljon za 222 dolara nazvan Spirit Optimizer za koji je tvrdio da mu je pomogao da prevlada covid.

Ipak, njezina obitelj se pomirila s princezinom odlukom i dali su im blagoslov za zajednički život.