Restoran u Londonu
72

Tiktokerka ostala u šoku kada je vidjela šta su im htjeli naplatiti: Nisam znala da je ovo praksa

L. R.
Sophie Milner (Foto: Instagram)
Sophie Milner (Foto: Instagram)
Tiktokerica Sophie Milner nedavno je podijelila neugodno iskustvo tokom odlaska u jedan ugostiteljski objekat u Londonu.

Naime, djevojka koju na TikToku prati više od 50 hiljada ljudi, tvrdi da je otišla na rođendanski ručak svoje prijateljice. Kako kaže, zabava je bila odlična sve dok nisu dobile rođendansku tortu.

One su ostale u šoku, kada su shvatile da je ugostiteljski objekat dodatno naplatio 25 funti, odnosno 30 eura za rezanje rođendanske torte.

@itssophiemilner

I can understand charging a bit but £25 just so we can eat the cake we bought After we’d spent loads on food? People in the comments acting like we showed up just with the cake 💀💀💀 people acting like it hasnt been an insanely normal thing to bring a cake to a restaurant when its your birthday pls 💀 get a grip u silly sausages. They werent even cutting and serving it lol #london

♬ original sound - Sophie Milner
"Nisam znala da je ovo danas praksa. Bile smo na stvarno lijepom mjestu, otišle smo na brunch, a ona je ondje kupila rođendansku tortu. Zapalili smo svjećice i otpjevali 'Sretan rođendan', a konobar je došao i rekao: 'Usput, samo vam želim reći da je uredu što ste zapalili svjećice i otpjevali rođendansku pjesmu, ali ako vam mi režemo i poslužujemo tortu, to košta 25 funti'", navela je.

Ona je potom objasnila da se u početku nasmijala jer je mislila da se konobar šali. No, kako se on nije nasmijao, ostala je u šoku. Uz to je dodala kako su prije toga naručili obilne obroke i pili skupa pića. Na kraju su odlučili da će uzeti tortu i pojesti je u drugom ugostiteljskom objektu.