Slučaj iz Meksika
0

Uhvaćena na djelu: Žena ubacila žohara u hranu kako ne bi platila ručak, kamere sve snimile

D. J.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Video u kojem se vidi kako je žena izbjegla plaćanje računa u restoranu nakon što je ubacila mrtvog žohara u svoju hranu postao je viralan na društvenim mrežama.

Naime, žena koja je dobila nadimak "Gospođa žohar" pozvala je konobaricu u ribljem restoranu Puerto Chale u Guadalajari u Meksiku te joj tvrdila da je pronašla insekta u svojoj hrani.

@tabalminuto

#Nacionales | Surge LadyCucaracha🪳 Comieron bien rico, pero después de saciar sus hambre, “pusieron una cucaracha” en uno de los platillos para no pagar”: una mujer se hizo #viral y recibió el apodo de #LadyCucaracha por usar una cucaracha falsa para no pagar una cuenta en un restaurante en Guadalajara, Jalisco.🚨 Pero no contaban con que el restaurante compartió un video con imágenes de toda la familia siendo cómplices. Pero eso no es todo, porque en redes se ha hecho patente que esta misma familia ha llevado a cabo el mismo modus operandi en varios restaurantes de Guadalajara.🤦‍♂️

♬ sonido original - Tabasco al minuto
Čak je prijetila da će napraviti scenu ako se njoj i obitelji naplati obilan obrok.

Račun im nije naplaćen, a nkon njihovog odlaska osoblje je provjerilo nadzorne kamere kako bi potvrdilo svoje sumnje.

Na snimci se vidi kako žena vadi malu kutiju koju potom istresa preko hrane.

Čini se da ono što je bilo u kutijici nije izašlo, jer joj jedan od članova obitelji dodaje nož, pomoću kojeg je izvadila kukca i stavila ga na hranu, a zatim je kutiju vratila u džep.

Osoba koja je dodala nož pokušavala se sudržati od smijeha kada je konobarica pozvana za stol i kad su joj rekli da je žohar pronađen u hrani.

Snimka je zgrozila ljude širom svijeta i broji milionske preglede.

"Kakva užasna obitelj, kakvi odvratni ljudi". "Ko zna koliko su to puta napravili", "Osoblje je pred njima trebalo pregledati kamere", "Zar je moguće da postoje ovakvi ljudi", neki su od stotina komentara.

Nije poznato je li vlasnik restorana prijavio obitelj prevaranata policiji.