Pokloni za prve kupce
12

AT Store službeno počinje sa prodajom novih modela iPhone 16 i iPhone 16 Pro od petka

AT Store
AT Store
Autorizirani Mono Apple Reseller AT Store od petka počinje sa službenom prodajom modela iPhone 16, iPhone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Apple Watch Ultra 2 i AirPods 4 za BiH.

Veliki broj kupaca i ljubitelja Apple proizvoda s nestrpljenjem iščekuje početak prodaje najnovijih uređaja koji će biti dostupni od ovog petka.

Kupci će biti u mogućnosti testirati iPhone 16 Pro modele, koji dolaze s najvećim zaslonima dosad - 6.3 i 6.9 inča na Pro i Pro Max verzijama, uz tanki obrub, Always-On Display, i keramički štit za dodatnu zaštitu.

Novi iPhone 16 modeli

"Standardna verzija iPhonea 16 dolazi s 6.1-inčnim i 6.7-inčnim zaslonom, a pokreće ga novi A18 Bionic čipset, koji je do 30% brži od prethodnog modela. S poboljšanim keramičkim staklom, iPhone 16 nudi otpornost na vodu i prašinu. Ističemo novu značajku 'kontrole kamere', koja omogućava preciznije podešavanje postavki prilikom fotografiranja", poručuju iz AT Storea.

AT Store
AT Store

Novi Apple Watch Series 10 i i nove boje za Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Series 10 sada ima najveći ekran koji je kompanija Apple ikad izradila, zajedno s novim OLED širokouglim zaslonom i tankim dizajnom. Dostupan je sa brojnim opcijama za praćenje zdravstvenog stanja, uključujući podsjetnike za lijekove, praćenje tjelesne temperature i detekciju apneje.

AT Store
AT Store

Novi Apple Watch Ultra 2 dolazi u titan boji i donosi još napredniju funkcionalnost za one koji traže vrhunski pametni sat, s unaprijeđenim mogućnostima praćenja fitnessa i izdržljivošću za ekstremne uvjete.

AT Store
AT Store

AirPods 4. generacije i AirPods Pro

U ponudi AT Storea možete pronaći i nove AirPods 4 generacije, s poboljšanim basom i jasnijim zvukom, personaliziranim prostornim zvukom, te trajanjem baterije do 30 sati. Također su dostupne i AirPods Pro s opcijom slušnog pomagala.

AT Store
AT Store

Pokloni za prve kupce

AT Store je također pripremio poklone za prve kupce novih proizvoda, a prvog kupca će dočekati AT Store Gift Card. Očekuju vas još dodatna iznenađenja i pozivamo vas da budete među prvima koji će posjetiti AT Store trgovine.

Vaša omiljena destinacija za Apple proizvode skoro 15 godina

"Kao i uvijek, svojim kupcima nudimo dvije godine garancije, besplatnu dostavu širom BiH, te najbolje iskustvo kupovine. AT Store poslovnice nalaze se u Sarajevo City Centru, Alta Shopping Centru i ured za korporativno poslovanje u poslovnom centru Unitik u Sarajevu. Jedna od najvećih poslovnica smještena je u Delta Planet centru u Banjaluci. Posebno nam je zadovoljstvo što novi iPhone 16 stiže samo samo nekoliko dana nakon globalnog predstavljanja. AT Store je poznat po širokom asortimanu Apple proizvoda, vrhunskoj dodatnoj opremi i stručnom korisničkom servisu, čime su stekli povjerenje kupaca. Uskoro ćemo obilježiti 15 godina postojanja u BiH, što nas čini jednim od najiskusnijih Apple autoriziranih resellera u BiH", dodaju iz AT Storea.

Budite među prvima koji će testirati najnovije Apple proizvode u Bosni i Hercegovini.

Rezervacije možete napraviti na web stranici www.atstore.ba.

Sve informacije o proizvodima preuzete su sa službene web stranice www.apple.com.

AT Store čeka vas u petak, 27. septembra.