Počela prodaja
51

Budućnost je sada: iPhone 16 serija od danas u ponudi BH Telecoma

Nakon perioda preordera, tokom kojeg su korisnici mogli odabrati i rezervisati neki od modela iz iPhone 16 serije, danas je u BH Telecomu zvanično počela prodaja ovih uređaja.

BH Telecom je Apple Authorised Reseller, a ponuda uključuje najnovije članove Apple porodice - iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max koji postavljaju nove standarde u svijetu pametnih telefona.

Vrhunske performanse

iPhone 16 uređaji postavljaju nove standarde u performansama pametnih telefona s najnovijim A18 Bionic čipom, koji omogućava izvanrednu brzinu obrade podataka. Sa 6 GB RAM-a za iPhone 16 i 8 GB za Pro modele, multitasking je glatko iskustvo bez zastoja. Zaslon Super Retina XDR OLED pruža nevjerojatnu jasnoću i živopisne boje, dok ProMotion tehnologija omogućava brzinu osvježavanja do 120 Hz za fluidno kretanje. Uz podršku za 5G mreže, preuzimanje i streaming sadržaja nikada nije bilo brže. Kamere su unaprijeđene za snimanje profesionalnih fotografija i videa, a baterija osigurava do 25 sati razgovora za Pro modele. iPhone 16 serija redefinira iskustvo korištenja pametnog telefona kroz inovativne performanse koje ispunjavaju sve potrebe modernih korisnika.

Upoznajte napredne kamere iPhone 16 serije

Nova serija modela donosi značajna unapređenja u oblasti fotografije s naprednim Fusion sistemom kamere od 48 MP. Opremljeni ultra širokom kamerom od 48 MP i telefoto kamerom s 5x zumom za Pro modele, ovi uređaji omogućavaju snimanje profesionalnih fotografija u različitim uslovima. Noćni način i ProRAW opcije omogućavaju korisnicima da zabilježe oštre i jasne slike čak i pri slabom osvjetljenju. Prednja kamera od 12 MP podržava 4K video i Night mode, idealna za savršene selfie fotografije. Uz ovakve mogućnosti, iPhone 16 serija postavlja nove standarde u mobilnoj fotografiji.

Odaberi svoj novi iPhone 16

Povodom početka prodaje iPhone 16 serije uređaja, BH Telecom će danas organizovati promotivni event za sve kupce koji su svoj uređaj rezervisali u periodu preordera. Promotivni event će se održati u BH Telecom Premium Showroom-u na adresi Branilaca Sarajeva 25, u periodu od 16h do 20h. Tokom eventa će svi kupci moći brzo i jednostavno preuzeti i aktivirati svoj novi iPhone 16.

Više informacija o uređajima je dostupno na prodajnim mjestima BH Telecoma i na web shopu putem linka.