Značajni popusti
1

Iskoristite specijalnu promociju Xiaomi 14T serije i otkrijte vrhunske performanse

Xiaomi 14T
Xiaomi 14T
Od danas, 27. septembra, Xiaomi ljubitelji imaju priliku da iskoriste specijalnu promociju za najnovije telefone iz Xiaomi 14T serije.

Do 6. oktobra, ili do isteka zaliha, svi kupci Xiaomi 14T i Xiaomi 14T Pro modela mogu uživati u značajnim popustima i posebnim poklonima. Xiaomi 14T Pro sada je dostupan po cijeni od 1.749 KM, dok Xiaomi 14T možete nabaviti po sniženoj cijeni od 1.299 KM.

Uz Xiaomi 14T Pro, dobijate i Xiaomi robot usisivač S10 i specijalnu kutiju sa dodacima, dok uz Xiaomi 14T dolazi Xiaomi robot usisivač E10 i specijalna kutija sa dodacima.

Nova Xiaomi 14T serija predstavlja pravi iskorak u svijetu mobilne fotografije, sa naglaskom na noćno snimanje i fotografisanje uz podršku AI. Ovi uređaji kombinuju najnapredniju tehnologiju kamere sa MediaTek Dimensity procesorima i AMOLED ekranima, pružajući ne samo zapanjujuće vizualne performanse, već i snagu koja zadovoljava potrebe najzahtjevnijih korisnika. Zahvaljujući AI platformi za računarstvo FusionLM, fotografije noću izgledaju savršeno jasno, sa bogatim bojama. Pored toga, Leica optika na glavnim kamerama omogućava precizne i živopisne portrete i pejzaže, čak i u izazovnim svjetlosnim uslovima.

Xiaomi 14T serija ne samo da oduševljava svojom Leica kamerom, već i performansama. Opremljeni moćnim MediaTek Dimensity 9200+ čipsetom, ovi telefoni omogućavaju fluidan rad bez zastoja, što je idealno za multitasking, igranje igara i korištenje zahtjevnih aplikacija. Uz bateriju kapaciteta od 5000 mAh, možete biti sigurni da će uređaj raditi cijeli dan bez potrebe za punjenje.

Ne propustite priliku da unaprijedite svoj svakodnevni život nekim od ovih uređaja, uz značajne popuste i poklone koji dolaze isključivo tokom promotivnog perioda.

Više informacija na linku: https://bih.xiaomiserbia.com/xiaomi-14t/.