promo
24

Kompanija Realme poklanja pametni telefon Realme 6 koji će se uskoro pojaviti u prodaji

Kompanija Realme je odnedavno prisutna i na tržištu Bosne i Hercegovine. Renomirani tehnološki brend specijaliziran za moderne pametne telefone i IoT proizvode s najboljim dizajnom i performansama.

Realme se službeno svrstao među glavne brendove pametnih telefona prema statistikama globalnih isporuka pametnih telefona u Q3 2019.

U 2019. globalne isporuke pametnih telefona Realme dostigle su 25 miliona sa godišnjom stopom rasta od 808%, što je 1. mjesto među robnim markama smartfona, čineći Realme najbrže rastućom markom pametnih telefona na svijetu.

Kompanija trenutno posluje na 27 tržišta širom svijeta, a u Bosni i Hercegovini u prodaji se trenutno mogu naći 3 modela i to Realme X2, Realme 5 Pro, i Realme 5. Kupovinu ovih modela možete obaviti i iz sigurnosti svog doma preko web shop-a telekomoperatera mtel.ba ili u drugim maloprodajnim radnjama širom Bosne i Hercegovine. Pored tri dostupna modela, na našem tržištu se vrlo brzo očekuju i modeli Realme 6, te Realme C3.

Svi dostupni modeli na našem tržištu imaće četiri kamere, moderan dizajn, dvije godine garancije i kvalitetan ekran. Također, svi će dolaziti sa poznatim VOOC brzim punjenjem, koji u nekim slučajevima bateriju puni za 19 minuta do čak pola kapaciteta ili do kraja za svega 75 minuta. Također, ekrani su tako napravljeni da imaju minimalno kašnjenje, kako bi se u brzim i akcionim igrama svaki potez i komanda odigrali na vrijeme.

Kako do poklona?

Kako bi obilježili svoj početak rada na bh. tržištu, kompanija Realme u saradnji sa kompanijom Comtrade Distribution poklanja jedan mobilni telefon koji će se uskoro naći u prodaji. Riječ je o modelu Realme 6, a da bi imali pravo učešća u ovom konkursu potrebno je zapratiti instagram profil i putem maila nam poslati odgovor na pitanje: "Zbog čega baš Vama pokloniti Realme 6?"

Vaše odgovore šaljite na e-mail [email protected] do 14.05.2020., a dobitnika sa najinteresantnijim odgovorom ćemo proglasiti u petak 15.05.2020. putem Instagram stranice.