BH Telecom ponuda
34

Samsung Galaxy uređaji uz fantastične poklone – Akcija koju ne smijete propustiti!

Ponuda Samsung Galaxy uređaja u BH Telecomu
Ponuda Samsung Galaxy uređaja u BH Telecomu
BH Telecom donosi izuzetnu priliku za sve ljubitelje tehnologije i inovacija. Uz kupovinu odabranih Samsung Galaxy uređaja, ne samo da dobijate vrhunski telefon, već i nevjerovatne poklone.

Ova ekskluzivna ponuda traje do 3. novembra 2024. i dostupna je u svim BH Telecom prodajnim objektima i na web shopu, za sve korisnike.

Pokloni koji prate vaš životni stil

Kupovinom jednog od odabranih Samsung uređaja, dobijate do tri vrhunska poklona koji će savršeno odgovarati vašim potrebama, bilo da ste ljubitelj fitnessa, vrhunske muzike ili tražite uređaj za dodatnu zabavu u pokretu.

Galaxy Fit3 je vaš idealni fitness partner. Ovaj pametni sat prati vašu fizičku aktivnost, otkucaje srca, spavanje i još mnogo toga. Uz njega, svaki vaš korak ka zdravijem načinu života postaje lakši i zabavniji.

Galaxy Buds3 Pro pružaju nezaboravno iskustvo slušanja muzike ili razgovora. Sa tehnologijom za smanjenje buke i vrhunskim zvukom, uživaćete u kristalno čistom zvuku bez obzira gdje se nalazili – bilo da ste na poslu, putovanju ili se opuštate kod kuće. Za sve ljubitelje filmova, serija ili produktivnosti u pokretu, Galaxy Tab A9+ je idealan saputnik. Ovaj kompaktni tablet savršen je za gledanje omiljenih sadržaja, čitanje knjiga ili čak rad na projektima, bilo gdje da se nalazite.

Ekskluzivna akcija uz odabrane Galaxy uređaje

Kupovinom Galaxy Z Fold6 ili Galaxy S24 Ultra, dobijate tri nevjerovatna poklona: Galaxy Fit3, Galaxy Buds3 Pro i Galaxy Tab A9+ ukupne vrijednosti preko 1.100KM.

Za ljubitelje kompaktnijih uređaja, kupovinom Galaxy Z Flip6, Galaxy S23 ili Galaxy S24, Galaxy S24+ ili Galaxy S24 FE, dobijate dva fantastična poklona: Galaxy Fit3 i Galaxy Buds3 Pro – savršena kombinacija za one koji cijene stil i funkcionalnost.

Vaša prilika za najbolju ponudu ove jeseni

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se opremite najnovijom tehnologijom i dobijete poklone koji savršeno prate vaš stil života. Posjetite najbliži BH Telecom prodajni objekt ili naručite online i postanite vlasnik vrhunskog Samsung uređaja i obezbjedite sebi poklone koji će vas oduševiti.

Akcija traje do 3. novembra 2024. i vrijedi za sve korisnike – ne čekajte, iskoristite ovu priliku već danas.