Potražite u BH Telecom-u
0

Samsung Galaxy Z Flip6 i Z Fold6: Preklopna revolucija koja mijenja pravila igre

U svijetu pametnih telefona, Samsung je već dugo sinonim za inovacije i vrhunski dizajn.

Novi modeli Galaxy Z Flip6 i Z Fold6 donose potpuno novo iskustvo, redefinišući način na koji koristimo naše telefone. Uz vrhunske performanse i futuristički dizajn, ovi uređaji nude neviđenu fleksibilnost i moć.

Samsung Galaxy Z Flip6 – Kompaktno i moćno

Galaxy Z Flip6 je pravi dragulj među pametnim telefonima. Kada je sklopljen, ovaj telefon zauzima vrlo malo prostora, ali kada se otvori, otkriva impresivan 6.7-inčni Dynamic AMOLED 2X ekran. Ono što ga čini posebnim nije samo njegov preklopni dizajn, već i nevjerovatna baterija koja traje duže nego ikada ranije, kao i najnoviji Snapdragon 8 Gen 2 procesor koji osigurava besprijekorne performanse. Samsung je unaprijedio i kamere, čineći ih sposobnim za snimanje fantastičnih fotografija čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

Samsung Galaxy Z Fold6 – Revolucija u multitaskingu

Galaxy Z Fold6 je mnogo više od običnog pametnog telefona. Sa svojim 7.6-inčnim glavnim ekranom, ovaj uređaj se transformira u pravi mini tablet, omogućavajući korisnicima da obavljaju više zadataka istovremeno s lakoćom. Bilo da želite gledati video, pregledati dokumente ili igrati najnovije igre, Galaxy Z Fold6 je spreman za sve izazove. Također, uz unaprijeđeni S Pen, ovaj model postaje neprocjenjiv alat za sve koji žele biti produktivniji u pokretu.

Galaxy AI je stigao

Jedna od ključnih inovacija koje ovi modeli donose je Samsungov napredni Galaxy AI. Ova tehnologija inteligentno prilagođava postavke vašeg telefona, optimizirajući performanse i produžujući vijek trajanja baterije. Bez obzira na to da li koristite Z Flip6 ili Z Fold6, Galaxy AI vam pomaže da izvučete maksimum iz vašeg uređaja.

Ponuda BH Telecoma

Za korisnike BH Telecoma, ovi fantastični uređaji su dostupni po specijalnim cijenama. Uz paket Extra Premium, Galaxy Z Flip6 možete nabaviti već za 46,57 KM mjesečno, dok je Galaxy Z Fold6 dostupan za 111,51 KM mjesečno. Ne propustite priliku da iskusite budućnost mobilne tehnologije uz BH Telecom. Više informacija je dostupno na prodajnim mjestima BH Telecoma ili OVDJE.

Nova generacija Samsungovih preklopnih telefona predstavlja budućnost pametnih uređaja, donoseći moć, fleksibilnost i napredne funkcije u svakodnevni život. Pripremite se za sljedeći nivo mobilnog iskustva!