U dvije verzije
0

Caviar predstavio Huawei Mate XT Ultimate ukrašen zlatom

D. B.
Kompanija Caviar, koja je poznata po svojim luksuznim modifikacijama uređaja, predstavila je još jedan model koji je baziran na Huaweijevom preklopnom smartphoneu Mate XT Ultimate.

Riječ je o smartphoneu na trostruki preklop, koji je predstavljen ranije ovog mjeseca u crnoj i crvenoj boji, a njegova osnovna cijena je 2.555 eura. U Caviaru su odmah "zavrnuli rukave" te su kreirali dvije verzije, Black Dragon i Gold Dragon, a obje su dio Rich Colors kolekcije.

Model Black Dragon je inspirisan zmajem iz kineske mitologije, njegova stražnja strana je prevučena krokodilskom kožom te je ukrašen zlatnim detaljima.

Model Gold Dragon je u potpunosti prekriven 24-karatnim zlatom, a površina ima teksturu mačeva izrađenih u kineskom gradu Longquanu, mjestu iz kojeg potiče kineska umjetnost kovanja mačeva.

Caviar namjerava proizvesti po 88 primjeraka oba modela. Black Dragon verzija košta 12.770, 13.200 i 13.630 dolara, dok je za Gold Dragon model potrebno izdvojiti 14.500, 14.930 i 15.360 dolara. Standardni Mate XT Ultimate trenutno je dostupan samo u Kini, dok na međunarodno tržište stiže u prvom kvartalu 2025. godine.

Vezani članci