Objavljen je trailer
10

Igra Spider-Man 2 stiže na PC u januaru

D. B.
Prošlo je više od jedne godine otkako su Peter Parker i Miles Morales udružili snage u svojoj epskoj crossover avanturističkoj igri za Sonyjevu konzolu PlayStation, a sada stižu i na PC.

Sony je na konferenciji New York Comic Con najavio da Marvelova igra Spider-Man 2 dolazi na PC 30. januara 2025. godine te da će biti dostupna putem Steama i Epic Games Storea. Tom prigodom je objavljen i novi trailer za PC remake igre.

Igra dolazi u dvije verzije, a obje će imati mnogo dodatnih karakteristika za one veoma strpljive igrače. Standard Edition između ostalog dolazi s full igrom i svim PS5 nadogradnjama poput 14 novih odijela, dok Digital Deluxe Edition uključuje po pet ekskluzivnih novih odijela za Petera i MIlesa, ranije otključava Peterovo Arachknight odijelo, kao i Shadow-Spirit odijelo za MIlesa te gadget za mrežu uz dodatne iteme za photo mod.

Igra sadrži dva najpoznatija imena u Spider-Man univerzumu (ne računajući Stana Leeja) u proširenoj verziji Velike jabuke, koja su dio jedne od najdužih listi zlikovaca. Dvojac će se boriti protiv negativaca kao što su Kraven, Black Cat i Scorpion. Fanovi se najviše raduju Venomu.