Dugotrajne
0

Keysfan October Sale: Povoljne licence za Microsoft Office 2021 i Windows 11 već od 11 eura

Keysfan akcija
Keysfan akcija
Imati prave alate za upravljanje zadacima i ostati produktivan ključno je za uspjeh. Bilo da ste profesionalac koji želi optimizirati svoj radni proces ili student koji želi maksimalno iskoristiti svoje vrijeme, Microsoft je pouzdano ime u tehnologiji.

Microsoft Office paketi i Windows OS nude praktična rješenja za sve koji žele poboljšati svoje rezultate. Od danas, Keysfan nudi posebnu ograničenu ponudu tokom October Sale akcije. Možete osigurati doživotne licence za Microsoft Office Professional 2021 za samo 32,05 eura (regularna cijena je 299 eura) uz kod "BKS62".

Jednom kad platite jednokratnu naknadu za Microsoft Office 2021, završili ste sa svim pretplatama i ponavljajućim troškovima. Dobit ćete "doživotni" pristup sljedećim aplikacijama: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher i Access.

Stvorite zapanjujuće prezentacije u PowerPointu kako biste impresionirali klijenta u svojoj marketinškoj kompaniji ili koristite Excel za analizu podataka za svog projekt menadžera. Ako radite na daljinu, upotrijebite Teams kako biste ostali informirani i surađivali s kolegama online. MS Office 2019 Professional također je dostupan po najnižoj cijeni ove godine - samo 20,29 eura (regularna cijena je 219 eura) za "doživotno korištenje", što je izvrsna opcija za one s ograničenim budžetom. Ne propustite ovu akciju.

Popust od 62% na "doživotnu" licencu za Microsoft Office (Kod kupona: BKS62)

Ako primjećujete da performanse vašeg uređaja opadaju ili trebate postaviti obnovljeni uređaj, razmislite o ulaganju u snažan operativni sistem. Vrhunski OS za svaki PC je Windows 11 Professional, najpopularnija Microsoftova verzija, koja nudi inovativne sigurnosne značajke, alate za produktivnost i još mnogo toga. Sada možete osigurati doživotni pristup za samo 13,63 eura (regularna cijena je 199 eura) tokom Keysfan October Sale akcije.

Jedno od najuzbudljivijih nedavnih ažuriranja je integrirani AI koji će vam pomoći da vaš radni dan teče glatko. Copilot, novi AI asistent, može odgovarati na pitanja, dati vam ideje za pisanje, generirati slike na temelju opisa i još mnogo toga.

Popust od 50% na Windows operativni sustav (Kod kupona: BKS50)

  • Windows 11 Professional - 1 PC - 13,63 eura
  • Windows 10 Professional - 1 PC - 8,78 eura
  • Windows 11 Professional 2 Keys Pack - 25,88 eura (12,89 eura/Key)
  • Windows 11 Professional 5 Keys Pack - 55,05 eura (11,01 eura/Key)
  • Windows 10 Professional 2 Keys Pack - 15,25 eura (7,63 eura/Key)
  • Windows 10 Professional 5 Keys Pack - 34,99 eura (6,99 eura/Key)

Zgrabite ekonomični paket s 62% POPUSTA (kupon kod 'BKS62')

  • Windows 11 Pro + Microsoft Office 2021 Pro Keys - Bundle - 42,99 eura
  • Windows 10 Pro + Microsoft Office 2021 Pro Keys - Bundle - 38,99 eura
  • Windows 11 Pro + Microsoft Office 2019 Pro Keys - Bundle - 31,15 eura
  • Windows 10 Pro + Microsoft Office 2019 Pro Keys - Bundle - 25,75 eura

Kupovina je pak toliko jednostavna da se ne morate ni registrirati. Dovoljno je da unesete neke osnovne podatke (samo pazite da je email adresa tačna jer vam narudžba stiže na email) i odaberete način plaćanja (kartica ili Paypal, koji je dostupan preko CDZEPay servisa).

Dostava je vrlo brza i obično već u roku od par minuta možete očekivati licencu na svojoj email adresi. Za neke proizvode je potrebno unijeti kupon da bi ostvarili navedene cijene. Svi kuponi će biti navedeni pored linkova ispod.

Ako vam je potrebna pomoć ili imate dodatnih pitanja uvijek se možete obratiti Keysfan službi za korisnike na [email protected]. Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Keysfan je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Keysfan.