BH Telecom Tube recenzija
5

Nova Redmi Note 12 serija nadmašuje očekivanja korisnika

BH Telecom serija "Razigraj život"
BH Telecom serija "Razigraj život"
Nova Redmi Note 12 serija nam je ponudila četiri vrhunska mobilna uređaja i to Redmi Note 12, Redmi Note 12S, Redmi Note 12 Pro i Redmi Note 12 Pro + 5G.

Danas vam predstavljamo Xiaomi Redmi Note 12S, izvanredan Xiaomi mobilni uređaj iz navedene serije koji sjajnim inovacijama čini vaš život praktičnijim nego ikad prije.

Recenziju uređaja Redmi Note 12 S pogledajte u "BH Telecom Tube" videu u nastavku.

Uređaj za filmsko iskustvo fotografiranja

Jedna od najimpresivnijih karakteristika Redmi Note 12S je njegov sistem trostruke AI-based pro-grade kamere. Sastoji se od 108 MP glavne kamere koja vam omogućuje snimanje nevjerojatno detaljnih fotografija čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Selfie kamera od 16 MP neće vas razočarati, pružajući vam savršene selfije. Zahvaljujući filmCamera filteru, kamera ovog uređaja pruža vam filmsko iskustvo fotografiranja.

Vaše vizualno iskustvo bit će na posebnom nivou zahvaljujući visokoj stopi osvježavanja zaslona od 90Hz. Ovaj zaslon također nudi izuzetno visok omjer kontrasta od 4.500 000:1 uz način čitanja 3.0 koji štiti vaše oči, pružajući oštre slike i ugodno čitanje.

Uživajte u svom omiljenom sadržaju i igrama s većom audiovizualnom dimenzijom zahvaljujući audio sistemu s dva zvučnika na Redmi Note 12S. Otkrijte bogat zvuk i impresivnu kvalitetu dok se uranjate u svijet zabave.

Odličan sistem kamera, impresivan zaslon i snažna baterija

Kada je riječ o trajnosti baterije, Redmi Note 12S će vas zadiviti. S posebnom tehnologijom, brzo punjenje od 33 W čini proces punjenja stabilnijim i učinkovitijim. Uz bateriju od 5.000 mAh, ovaj telefon vam pruža pouzdanu autonomiju tako da se više ne morate brinuti o punjenju dok ste izvan kuće.

Uz prostrano pohranu i RAM koji vam je potreban, Redmi Note 12S pruža vam dovoljno prostora za sve vaše datoteke, aplikacije i igre. Podržava proširivu pohranu do jednog TB i pet GB dodatnog RAM-a s proširenjem memorije, pružajući vam slobodu za pohranu svega što vam je važno.

Sve ove sjajne performanse postižu se zahvaljujući nevjerojatnom osmojezgrenom MediaTek Helio G96 čipsetu. Bilo da ste strastveni gamer ili korisnik koji traži brze i fluidne performanse, Redmi Note 12S će ispuniti vaša očekivanja.

Sa potpuno novim dizajnom ravnog okvira i minimalističkim stilom, Redmi Note 12S odaje dinamičan i snažan izgled koji istovremeno pruža čvrstoću i sigurnost u vašoj ruci. Moderan način života zahtijeva prilagodljive uređaje, stoga će vas Redmi Note 12S oduševiti s višenamjenskim NFC-om koji omogućuje brzo i praktično mobilno plaćanje, dok IR blaster jednostavno upravlja vašim kućanskim aparatima.

Poklon Xiaomi Smart Band 7 uz svaki kupljeni uređaj iz Redmi Note 12 serije

Xiaomi uređaji su poznati po pružanju iznimnog omjera cijene i kvalitete, a Redmi Note 12S ne razočarava. Sa sjajnim sistemom kamera, impresivnim zaslonom i snažnom baterijom, ovaj telefon predstavlja sveobuhvatno rješenje koje se ističe u odnosu na ostale uređaje na tržištu. Sa Redmi Note 12S, Xiaomi nastavlja svoju misiju pružanja izvanrednih uređaja koji nadmašuju očekivanja korisnika.

Uređaje iz ponude BH Telecoma možete kupiti putem web shopa uz besplatnu dostavu bilo gdje u BiH, kao i na svim prodajnim mjestima BH Telecoma. Uz svaki kupljeni uređaj je obezbijeđen poklon Xiaomi Smart Band 7 tokom promotivne kampanje ili do isteka zaliha poklona.