Rezervišite odmah
25

Novotel nudi najnovije iPhone 16 uređaje uz najpovoljnije cijene i vrhunske tarife

Novotel, najbrže rastuća mobilna mreža u Bosni i Hercegovini, s ponosom najavljuje ponudu najnovijih iPhone 16 uređaja!

Svi ljubitelji Apple tehnologije sada imaju priliku predbilježiti se za iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max uz najpovoljnije cijene na tržištu, ekskluzivno putem novotel mreže.

Uz vrhunske tarife mreža PLUS, mreža PREMIUM, DUO PLUS i DUO PREMIUM, koje nude najbolji omjer cijene i kvaliteta, sada možete uživati u najnovijim Apple inovacijama uz maksimalne pogodnosti.

iPhone 16 serija – Tehnologija budućnosti dostupna već danas Najnovija serija iPhone 16 uređaja donosi puno novih funkcija koje poboljšavaju korisničko iskustvo. Bilo da odaberete iPhone 16 s OLED zaslonom od 6,1 inča, iPhone 16 Plus s većim zaslonom od 6,7 inča, ili Pro modele s naprednijim sistemom kamera i izvanrednim performansama, svaki uređaj nudi izvanrednu brzinu i efikasnost zahvaljujući novom A18 Bionic čipu.

Serija Pro donosi vrhunske performanse s ProMotion tehnologijom, a kamera od 48 MP sa karakteristikama kao što su optički zoom i poboljšani noćni režim rada omogućava stvaranje fotografija i videozapisa profesionalnog kvaliteta.

Novotel je poznat po tome što svojim korisnicima nudi vrhunske uređaje po pristupačnim cijenama, a iPhone 16 serija nije iznimka. Predbilježite se već danas za jedan od novih iPhone modela i budite među prvima koji će iskusiti Appleove inovacije, sve uz povoljne cijene i opcije otplate na rate putem naših partnera.

Tarife mreža PLUS, mreža PREMIUM, DUO PLUS i DUO PREMIUM – Najbolji omjer cijene i kvalitete

Kako bi se potpuno iskoristile prednosti novih iPhone uređaja, novotel nudi atraktivne tarife na pretplatu: mreža PLUS, mreža PREMIUM, DUO PLUS i DUO PREMIUM.

Ove tarife omogućavaju nevjerojatne pogodnosti koje traju čak 24 mjeseca od dana aktivacije, uključujući 100 GB interneta za tarifne opcije, mreža PREMIUM i DUO PREMIUM, te 60 GB interneta za tarifne opcije mreža PLUS i DUO PLUS.

Zašto odabrati Novotel?

Novotel, kao najbrže rastuća mobilna mreža u BiH, kontinuirano se ističe pružanjem vrhunske usluge i modernih tehnologija svojim korisnicima. S inovativnim tarifama i najboljim omjerom cijene i kvalitete, novotel je postao prvi izbor za korisnike koji žele više za svoj novac.

Predbilježite se već danas!

Nemojte propustiti priliku da budete među prvima koji će imati iPhone 16 u rukama. Posjetite najbližu novotel poslovnicu ili našu web stranicu: https://novotel.ba/rezerviraj-svoj-iphone-16 kako biste se predbilježili za svoj uređaj po najpovoljnijim cijenama i iskusili vrhunske performanse uz naše DUO PLUS, DUO PREMIUM, mreža PLUS,mreža PREMIUM, DUO PLUS i DUO PREMIUM tarife.

Više o novotel uslugama možete saznati na www.novotel.ba.

Slobodno pričaj!